Projectwebsite Meesters van Noorden live!

24 oktober 2019

Een nieuw (t)huis op een schilderachtige locatie.

Aan de plas in Noorden, worden op tien kavels schitterende vrijstaande woningen ontwikkeld. De bouwlocatie bevindt zich op een voormalige kwekerij, vanaf de Woerdense Verlaat gezien, aan het begin van de Voorweg op nummer 113. 

Het terrein van het voormalige glastuinbouwbedrijf wordt getransformeerd. Dankzij De Meesters van Noorden komt er op deze schilderachtige plek iets voor terug dat veel meer bij de omgeving past, met mooie doorkijkjes over het water. Het woonhuis van de kwekerij blijft overigens behouden en integreert tussen de nieuw te bebouwen kavels. Iedere kavel is straks omgeven door water en krijgt een eigen opgang naar de Voorweg.

Voor de tien kavels ontwierp architect Ben Kraan, ter indicatie van de mogelijkheden, verschillende exclusieve, luxe villa’s in een Kempische bouwstijl en in een chaletstijl. De woningen hebben ieder een eigen karakter door de variatie in goothoogtes, kaprichtingen en materiaalgebruik en zijn afgestemd op de bouwrichtlijnen. Tegelijkertijd zijn de woningen vervlochten door de architectuur. Ze vormen een prachtig palet dat de oude meesters van de Haagse School eer aan doet. 

Neem alvast een kijkje op de projectsite: www.meestersvannoorden.nl 

Wil je de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent dit project, schrijf je dan in als projectabonnee.